Zamieszczone przez Sigma_74
O nas się pisze we Wrocławiu
Zwiń
X
-
We wrocławskim Gallu za to będziemy mieć zaraz w salonie znajomego więc może nam coś pomoże z jakimiś rabatami dla OCP w serwisie lub może nawet przy zakupie.O2 1.6 MPI BGU (102KM/148Nm) '04 Amb. - pierwsza sztuka?
"Now we are free and we will see you again but not yet, not yet!"

Uniden Pro 510XL+Hustler IC100
-
może zielony kolor munduru był mało przekonujący :!: :?: :szeroki_usmiechZamieszczone przez Sigma_74w mundurze byłem ale broni nie w ziołemO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
... bo trzeba było gazetę z artykułem wyjąć, p...ć autograf i dać mu w łapę :lol:Zamieszczone przez Sigma_74okazałem wlepke OCP i smycz i rabatu i tak mi nie dałO2 1.6 MPI BGU (102KM/148Nm) '04 Amb. - pierwsza sztuka?

Komentarz
-
Kurde taki artykul w Lodzi by sie przydal, prawie mln mieszkancow, po ulicach jezdzi pelno octavek, a z OCP lipa totalna, normalnie jeszcze nie widzialem auta z logo OCP... :roll:Passat 2.0 TDI, 140 KM, 2007, Comfortline
mam nadzieję, że będzie równie dobry co octavia...
Komentarz
-
Komentarz
-
No właśnie , jeżeli ktoś ma jakiegoś znajomka w rejonie Podlasia który pisze w jakiejś gazecie dajcie znać , taki rozgłos by i na podlasiu się przydał
Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Pomysł świetny - w każdym regionie jest jakaś gazeta i to medium można by wykorzystać do popularyzacji Klubu.
Postaram się spróbować w moim, wałeckim regionie - a co tam, łba mi nie urwią !
Pozdrowka.Wałcz - Poznań -Wrocław - miasta partnerskie :-)
Komentarz
-
pewnie że nieZamieszczone przez Nastara co tam, łba mi nie urwią !
przecież to dobra zabawa tylko
Komentarz
-
No NO bardzo ładnie tylko tak dalej Zazdraszczam wam
[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
Czyli ignorowac....?Zamieszczone przez NEOrADEknormalnie :evil: trzeba popracować nad nimiZamieszczone przez Sigma_74po czym pokazałem wlepke OCP i smycz i rabatu i tak mi nie dał
Urko
Komentarz
-
Lepiej, patrzeć na łapki i miło się uśmiechać - może niedługo dalsze instrukcjeZamieszczone przez UrkoCzyli ignorowac....?
O2 1.6 MPI BGU (102KM/148Nm) '04 Amb. - pierwsza sztuka?

Komentarz
-
-
Jak wspomniałem będę rozmawiał z kolegą, jak się trochę ogarnie w nowym miejscu pracy. Dam znać jak coś wynegocjuję ... jakąś jazdę próbną może :PZamieszczone przez Sigma_74a może trzeba pojechać oficjalnie i porozmawiac z nimi ..?
O2 1.6 MPI BGU (102KM/148Nm) '04 Amb. - pierwsza sztuka?

Komentarz
-
-
Hm... czy mówicie o nowym salonie Skody, co się nim zachłystywał Klocek? Pamiętam, że coś mówił wtedy, że zna właściciela, czy jakoś tak :idea:Zamieszczone przez NEOrADEkJak wspomniałem będę rozmawiał z kolegą, jak się trochę ogarnie w nowym miejscu pracy. Dam znać jak coś wynegocjuję ... jakąś jazdę próbną może :PZamieszczone przez Sigma_74a może trzeba pojechać oficjalnie i porozmawiac z nimi ..?
Leon FR 2.0TDI 170KM
Komentarz
-
Nie, chodzi o Galla.Zamieszczone przez BioBogonczy mówicie o nowym salonie SkodyO2 1.6 MPI BGU (102KM/148Nm) '04 Amb. - pierwsza sztuka?

Komentarz
-
a nie długo we Wrocku ma powstać nowy salon SKODA AUTO :idea:O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
Komentarz
-
Zamieszczone przez NEOrADEkNie, chodzi o Galla.Zamieszczone przez BioBogonczy mówicie o nowym salonie SkodySiem zgubiłem troche w temacie. Właściwie to nowy salon już stoi, nawet już ma pare ładnych, nowych autek w środku. Radek, mamy tam bliskoZamieszczone przez endryua nie długo we Wrocku ma powstać nowy salon SKODA AUTO
Leon FR 2.0TDI 170KM
Komentarz
-
jaki adres :?:O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
Komentarz
-
Znaczy sie przez najblizsze kilka tygodni jestesmy "na topie"
Swietny pomysl z tym artykulem, naprawde dobra sprawa.
Pozdrawiam
RT
Komentarz
-
-
Konkretnie to nie wiem, ale jest to: CENTRUM TMT SP.J. TADEUSZ KWIĘDACZ, TOMASZ KWIĘDACZ, Wrocław, autoryzowany dealer Skoda Auto, salon jest między Bystrzycką a Balonową na rogu.Zamieszczone przez endryujaki adres :?:Leon FR 2.0TDI 170KM
Komentarz

Komentarz